Test zelf de nieuwe Ford Mondeo

Adverteerder: Ford
Bureau:
Mindshare
Looptijd: Augustus – September 2015
Inzet: Video content, Branded content
Verantwoordelijke campagne: Ruud Mantz

Een aantrekkelijk design, vooruitstrevende techniek en veel versies met twintig procent bijtelling. De nieuwe Ford Mondeo lijkt op papier een heel interessante auto, zeker als je bedenkt dat Ford bekend staat om haar fijn sturende modellen.

Om privacy redenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Oproep

Ford, Mindshare en Azerion bundelden hun krachten samen en lieten trouwe lezers van Autoblog.nl zélf de Ford Mondeo testen! Via deze post riep Autoblog hun lezers op om zich op te geven voor de test, de aanmeldingen stroomden vervolgens binnen. Uit deze aanmeldingen werd vervolgens een selectie gemaakt, en een aantal uitverkorenen mochten samen met vaste presentatoren Wouter en Casper de Ford Mondeo uitvoerig testen.

Door middel van Fixed Advertorials, First Comments en Redactionele artikelen werd buzz rondom de video gecreëerd. Hierin werd eerst aandacht gevraagd voor het aanmelden als ‘tester’ en vervolgens voor de video van de rijtest. De resultaten liegen er niet om; de video’s binnen deze campagne werden ruim 35.000 keer bekeken met een gemiddelde tijd van 4.05 minuten!

Links artikelen

Wouter probeert dingen aan te rijden in de Mondeo
Maak jij Wouter overbodig? Meld je aan en test de Mondeo!
Video: Autoblog-lezers testen de nieuwe Mondeo
Video: De nieuwe Ford Mondeo zit vol innovatie
Video: Ford Mondeo dynamisch licht

0
Bereik Fixed Advertorial
0
Aanmeldingen
0
Video views