Suzuki Marine winactie

Adverteerder: Suzuki Marine
Publisher:
Autoblog
Looptijd: Augustus 2022
Inzet: Display Advertising & Branded content

Iedereen kent Suzuki wel van haar auto’s, maar wist je ook dat Suzuki al 14 jaar marktleider in Nederland is van buitenboord watermotoren?

De Suzuki Marine buitenboordmotoren bewegen al jaren rubberboten, sloepen en tenders over het water. Het is dus de hoogste tijd om net dat beetje extra aandacht te schenken aan Suzuki Marine.  Maar hoe breng je dit over bij de juiste doelgroep? Het Azerion netwerk was hier al snel de perfecte match voor.

De keuze voor een geschikte publisher werd ook al snel gemaakt. Autoblog, een premium platform op het gebied van Automotive met een uniek bereik van ruim twee miljoen bezoekers, was de juiste plek om de doelgroep te bereiken. De redactie van Autoblog heeft een branded content artikel geschreven en dat viel bij de lezer in de smaak. Het artikel heeft in totaal 5.101 quality visits behaald en daarmee ruimschoots de KPI behaald.

Daarnaast heeft er ook een winactie plaatsgevonden op het Autoblog platform. Voor deze winactie was het mogelijk om je aan te melden via een formulier. De prijs? 10 keer 2 toegangskaarten voor HISWA te Water, waarbij Suzuki Marine haar watermotoren presenteerde. De winactie is via Facebook gepromoot, wat mooie resultaten opleverde. Via deze weg zijn namelijk 78.515 mensen bereikt. In totaal kreeg de winactie 606 aanmeldingen.

Naast de inzet van branded content en socials, is display advertising geadviseerd aan de klant om meer bereik te genereren voor de campagne. De display banners draaide op het platform van Autoblog. Ook hier is een mooi resultaat behaald met 193.656 uitgeleverde impressies en een CTR van 0,20% wat uitkomt op 389 clicks. 

0
Bereik Redactioneel Artikel
0
Aanmeldingen winactie
0
Display impressies