Hongqi awareness campagne

Adverteerder: Hongqi
Bureau:
Merkle
Looptijd: 19 t/m 30 oktober 2022
Inzet: Pre-roll video
Verantwoordelijke campagne: Lex Oostweegel

De 100% elektrische auto’s van Hongqi zijn sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Het Chinese automerk beschikt over uitvoeringen van de mooiste auto’s, met prachtige modellen zoals de E-HS9. Hongqi betreed op een indrukwekkende manier de Nederlandse markt. Het is dus de hoogste tijd om het merk meer onder de aandacht te brengen. Maar hoe kan het merk in de spotlight komen te staan bij de juiste doelgroep? Het automotive netwerk van Azerion was hierbij al snel de perfecte match.

Brand awareness

Hongqi, Merkle en Azerion bundelden samen hun krachten en draaiden via het automotive netwerk van Azerion een campagne om het automerk meer onder de aandacht te brengen bij autoliefhebbers. Door (non-skippable) pre-roll video’s te draaien binnen dit netwerk, kon de doelgroep recht in het hart bereikt worden. Dat vertaalt zich dan ook gelijk naar de mooie resultaten die deze campagne opleverde. De pre-roll video van Hongqi werd in twee variaties gedraaid: een van 15 seconden én een van 20 seconden.

De video leverde 299.156 impressies, 1.303 clicks en een gemiddeld CTR van 0,44% op. Het aantal impressies vertaalde zich in 227.662 completed views, waarbij de completion rate uitkomt op maar liefst 82,5%. Hierbij lag de gemiddelde viewability op 85,02%.

0
Impressies
0%
Completion rate
0%
Gemiddelde CTR