Publishers

Wij helpen niet alleen adverteerders bij het behalen van optimale resultaten. Ook publishers kunnen hiervoor bij ons terecht, waarbij onze verantwoordelijkheid en focus ligt op het volledig ontzorgen van onze publishers in het realiseren van inkomsten uit advertising.

Of het nu gaat om display-, video-, native advertising, of branded content en andere maatwerkoplossingen; middels onze uitgebreide setup qua advertentietechnologieën, in combinatie met onze digitale experts en gedreven sales team, weten wij het maximale uit jouw inventory te halen. We werken hierbij nauw samen met onze publishers om er tevens voor te zorgen dat de kwaliteit van deze inventory gewaarborgd, en waar nodig, geoptimaliseerd wordt om er gezamenlijk het meeste uit te halen.

Sales activiteiten

Met een salesteam van 6 account manager en 3 programmatic specialisten staan wij dagelijks in contact met zowel adverteerders als mediabureaus, die zowel direct als geautomatiseerd (middels programmatic advertising) bij ons in kunnen kopen. Azerion is preferred supplier van alle mediabureaus in Nederland, waardoor ons portfolio ingezet wordt door honderden merken.

Ad Tech

Wij leveren onze volledige ad stack, en daarmee een serverside headerbidding oplossing van Adhese, aan onze publishers en zorgen dat we hiermee in alle ontwikkelingen voorop blijven lopen in de markt. Hiermee zijn we tevens klaar voor de wereld na de 3rd party cookie. Van implementatie tot aan optimalisaties; samen zorgen we voor de beste setup en houden we je op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Consent Management Platform

We werken met Liveramp als Consent Management Platform (CMP) voor het gehele netwerk waarmee wij TCF 2.0 compliant zijn. De verantwoordelijkheid qua ondersteuning en doorontwikkeling ligt uiteraard bij ons in samenwerking met Liveramp. Hiermee zijn we volledig AVG proof en volgen we de marktstandaarden.

Videoplayer

Onze vaste partner op het gebied van video, Blue Billywig, faciliteert ons in een videoplayer, waarmee we zowel eigen video content als embedded video’s kunnen tonen. Hierbij is het mogelijk video advertising te serveren in de vorm van prerolls en outstream video.

Dashboarding

Met ons custom build dashboard bieden wij dagelijkse real-time inzichten. Denk hierbij aan de overall inkomsten, maar ook welke adverteerders hebben ingekocht, tegen welk tarief en met welke formaten. We meten tevens de viewability op placement niveau en geven inzicht in welk formaat welke omzet met zich meebrengt.

Campaign management

Ons Campaign Management team kunnen we, als onderdeel van de samenwerking, desgewenst inzetten voor het managen van eigen (in-house) campagnes en/of campagnes van eventuele partners.

Yield optimalisatie

De meest optimale verhouding tussen fillrate en eCPM zorgt binnen programmatic voor de beste inkomsten, uiteraard op basis van vraag en aanbod. Onze programmatic demand managers houden dit dagelijks in de gaten, naast het zo goed mogelijk faciliteren van de markt, zodat iedere adverteerders op de juiste manier bediend wordt.

SEO / Social / UI advies

We hebben de tools en experts om volledige analyses te maken en advies uit te brengen om een SEO positie te versterken en/of een Social strategie uit te werken. Daarnaast kunnen wij helpen met het verbeteren van de user interface van jouw website.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!