Suzuki Swift Sport – Redactie Race

Adverteerder: Suzuki Nederland
Bureau: Wavemaker Global
Looptijd: juli & augustus 2018
Inzet: Redactionele artikelen, display, video & een quiz
Verantwoordelijke campagne: Ruud Mantz

Ter promotie van de nieuwe Suzuki Swift Sport heeft Suzuki Nederland Mannenmedia ingeschakeld om een mooie campagne te bedenken. In samenwerking met vier van onze automotive publishers, AutoRAI.nl, Autoblog.nl, Autovisie.nl en Autobahn.eu, is het idee van de Suzuki Swift Redactie Race ontstaan.

De race tussen de vier eerder genoemde publishers is op een echt circuit gereden. Tijdens de race zijn er verschillende skills van de redactieleden op de proef gesteld. Een leuke bijkomstigheid was dat er in de redactie teams ook ruimte was voor één van hun trouwe volgers. Zij konden kans maken om aan de race mee te doen door een speciaal ontwikkelde Suzuki Swift quiz te spelen die uitgezet was op de vier verschillende websites. Degene met het hoogste aantal behaalde punten kreeg de felbegeerde plaats in één van de teams.

De race is vervolgens op beeld vastgelegd, waar wij een mooie video van gemaakt hebben.

Om privacy redenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Resultaten

De campagne heeft mooie resultaten opgeleverd. Zo werd online de quiz meer dan 13.000 keer gespeeld, werden de verschillende artikelen meer dan 75.000 keer gelezen en zijn er meer dan 10.000 clicks gerealiseerd. Verder is de speciaal geproduceerde Redactie Race video zo’n 175.000 keer bekeken. Tot slot hebben we middels display nog eens zo’n 1.300.000 uniek bereik behaald. Al met al erg mooie resultaten!

0
Gelezen artikelen
0
Video views
0
Gespeelde quizen