Rüttchen Affalterbach actie

Adverteerder: Rüttchen Automotive
Looptijd: juli & augustus 2019
Inzet: Display campagne, display rondom artikel, preroll, Youtube-video, Facebook-post, redactioneel artikel
Verantwoordelijk: Ruud Mantz

Rüttchen Automotive is een van de autodealers in Nederland waar je terecht kan voor prachtige Mercedes-AMG modellen. Wie in de zomer van 2019 een AMG-model bij hen aanschaft kreeg daar automatisch een volledig verzorgde reis naar Affalterbach bij. Maar hoe bereik je nu het publiek dat voor een Mercedes-AMG model in de markt is?

Om privacy redenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Night Edition videoverslag

Voor wat extra aandacht kwam deze campagne tot stand. De redactie van Autoblog heeft in de Mercedes-AMG GT-S Night Edition een leuke rit gemaakt en daar een videoverslag van gedaan. In die video hebben we uiteraard de actie naar Affalterbach uitgelicht. Van deze video hebben we ook een versie gemaakt om in te zetten als in-stream video, verkeer dat hier van af komt leidden we naar de actie pagina van Rüttchen.

Naast de rijtest heeft Autoblog ook een korte video gemaakt om te laten zien wat er bij de Rüttchen dealer in Den-Bosch naast de GT-S Night Edition nog meer voor AMG modellen in de showroom staan. Twee keer redactionele aandacht dus op een van Nederlands grootste automotive-kanalen. Uiteraard zijn de artikelen omlijst met Rüttchen displaymateriaal en op alle pagina’s waar video te vinden is wordt gelinkt naar de actiepagina van de dealer.

Datzelfde displaymateriaal hebben we ook ingezet als banner-campagne. Uiteraard niet als een RON landelijke display campagne maar zeer specifiek getarget op mensen die ge-interact hebben met de content, gezocht hebben naar concurrerende modellen en, niet geheel onbelangrijk, op de juiste regio om rekening te houden met andere autodealers.

Resultaten Rüttchen campagne

Hier is de eerste video te zien. Met bijna 30.000 views (and counting) een waar succes. De tweede video is vanwege de grotere commerciële lading minder vaak bekeken maar nog steeds heeft deze video maar liefst 11.000 views. De display heeft een gemiddelde CTR van 0.83 en de in-stream video een CTR van 19.69 en een completion rate van 91% wat natuurlijk gelijk staat aan een AMG GT-S sprint, heel erg goed dus!

Alles bij elkaar hebben we ruim 10.300 landingen op de actie pagina gerealiseerd! Wil je weten of alle voorraad modellen inmiddels verkocht zijn? Check dan hier de pagina van Rüttchen.

0
Bereik Fixed Advertorial
0
Aanmeldingen
0
Video views