MOTORbeurs Utrecht

Adverteerder: Jaarbeurs Utrecht
Looptijd: februari 2020
Inzet: Fixed advertorials
Verantwoordelijk: Tobias Evers

Om de start van het motorseizoen in te luiden werd van 18 t/m 21 februari 2020 de MOTORbeurs Utrecht georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze dagen konden de bezoekers kennismaken met de nieuwste modellen, maar ook met tweedehands motoren en motoraccessoires. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk motor enthousiastelingen de beurs zouden bezoeken heeft de Jaarbeurs ons gevraagd om het evenement onder de aandacht te brengen.

Daarom hebben we gekeken naar een inzet die het beste matched met de doelgroep en een focus heeft op traffic. Een mooie oplossing hiervoor is een fixed advertorial. Een fixed advertorial komt drie dagen lang op de homepage van een titel te staan op een top positie, zodat het goed in beeld is. Wanneer men op de uiting klikt kom je direct terecht op de landingspagina. Uiteindelijk hebben we voor deze campagne drie dagen lang fixed advertorials geplaatst op Motorsport.com en Racingnews365.

Resultaten

En met een zeer mooi resultaat. Want ondanks dat het raceseizoen nog niet begonnen was hebben we een uitstekende score gerealiseerd. Er zijn namelijk in drie dagen tijd 2.595 clicks naar de landingspagina van MOTORbeurs Utrecht behaald. Hier kon men de tickets voor het evenement bestellen en verdere informatie verkrijgen.

Uiteindelijk is er een mooi event georganiseerd en heeft de Jaarbeurs van 18 t/m 21 februari bijna 90.000 blije bezoekers mogen ontvangen.

0
Homepage views
0
Clicks
0
Dagen (looptijd)