Mazda – Jinba Ittai

Adverteerder: Mazda
Looptijd: April 2017
Inzet: Branded Content inclusief targeting, Display Advertising
Verantwoordelijke campagne: Ruud Mantz

Bij Mazda houden ze niet van halve maatregelen. Als ze roepen dat ze met hun auto’s een optimaal gevoel van Jinba Ittai nastreven – de Japanse term voor de perfecte harmonie tussen ruiter en paard – dan weet je dat ze hun best zullen doen om elk detail hierop te laten aansluiten.

Om een gevoel van eenheid te creëren, moet alles perfect in balans zijn. Van de positie van de bedieningselementen, tot de balans van het onderstel. Elk detail moet het gevoel van eenheid vergroten en bijdragen aan het ultieme rijplezier.

Campagne

Mannenmedia werd ingezet om awareness richting deze nieuwe merkrichting ‘Drive Together’ van Mazda te creëren. Zo werden er op de titels Autoblog.nl, Autowereld.com en Topgear.nl redactionele artikelen geschreven, elk met hun eigen insteek en op hun eigen schrijfwijze.

Banners werden vervolgens geretarget op bezoekers die de artikelen gelezen hadden. Op basis hiervan werd vervolgens de display advertising getoond. Op deze manier waren wij er zeker van dat iedereen die de banners te zien kreeg, reeds in aanraking was geweest met een uiting van Mazda. Elke impressie op de banners is dus minimaal het tweede touchpoint.

0%
Interactie-ratio op banners
0
Gelezen artikelen
0%
Quality views