Mazda CX-5

Adverteerder: Mazda
Bureau: Merkle
Looptijd: Q3 2020
Inzet: APTO & Mobile Interscroller
Verantwoordelijk: Tobias Evers

Merkle kwam bij ons met de vraag of wij awareness konden realiseren voor de Mazda CX-5 binnen de doelgroep mannen. Uiteraard was Merkle hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Om de mannelijke doelgroep in een zo relevant mogelijk umfeld te bereiken hebben we het grote opvallende desktop formaat APTO (Automated Page Take Over) en de Mobile Interscroller ingezet op ons automotive channel. Op deze manier was Mazda zeer goed zichtbaar op zowel desktop als mobiel.

Resultaten

Ondanks het feit de automotive branche het wereldwijd zwaar te verduren heeft, is uit deze campagne gebleken dat de consument in Nederland zeer zeker ge├»nteresseerd is in de CX-5 van Mazda. Dit komt omdat de APTO en Mobile Interscroller volledig in beeld zijn geweest, waardoor ze een goede viewability realiseren en de consument de uiting ook daadwerkelijk heeft gezien. Daarnaast werden er ongelofelijk hoge CTR’s gerealiseerd op beide formaten. De Mobile Interscroller had een CTR van 0,44% en de APTO een CTR van 1,0%. Beide formaten hadden daarmee zeer ruim boven de benchmark gescoord. Dit zijn daarom enorm goede resultaten! Met een totaal aantal van 314.745 impressies en 1.746 clicks heeft deze campagne aan de verwachtingen voldaan.

0
Impressies
0
Clicks
0%
CTR (APTO)