Louwman Employer Branding

Adverteerder: Louwman Group
Looptijd: juni t/m oktober 2019
Inzet: Redactionele artikelen, Custom Native, IAB Pakket Deluxe, Skin & Billboard

Louwman Group kwam bij ons met de vraag hoe we hen kunnen helpen met het werven van nieuwe monteurs op de verschillende vestigingen. Daarnaast waren ze ook op zoek naar een manier om Louwman Group als werkgever op de kaart te zetten binnen een relevante doelgroep.

Louwman Group is een van de grootste automotive bedrijven van Europa met ruim 3000 werknemers in verschillende landen. Het familiebedrijf, opgericht in 1923, is actief op het gebied van mobiliteit: onder meer als importeur en dealer van Toyota, Lexus, Suzuki, Morgan en McLaren, met daarnaast lease- en financieringsactiviteiten, onderdelen, logistiek en mobiele hulpmiddelen in de zorg.

Louwman Group had zelf al mooie portretten gemaakt van een aantal collega’s die binnen de verschillende bedrijven van Louwman werkzaam zijn. Deze portretten, van o.a. Gerrit die werkzaam is bij Louwman Exclusive, hebben we door de verschillende redacties zoals Autoblog, TopGear, Autovisie, Autowereld.com en Autobahn laten herschrijven en uitlichten op de diverse platformen. Mooie verhalen op relevante websites met veel bereik.

Daarnaast hebben we door middel van display en native posities veel bereik opgebouwd in de doelgroep en hier een (re)targeting strategie op los gelaten om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de Louwman Group en hun openstaande vacatures. Naast monteurs zoeken ze in alle onderdelen van het bedrijf naar talenten om te komen werken bij hen. Een belangrijke doelstelling was dus ook zoveel mogelijk kwalitatieve landing te generen op deze site.

Skin & billboard

Voor deze campagne hebben wij de totale creatie, waaronder de Skin & Billboard, zelf in handen genomen. Door middel van een duidelijke briefing vanuit Louwman is uiteindelijk de volgende uiting ontworpen:

Louwman Employer Branding

Resultaten

Samen met onze publishers hebben wij  51.000 gelezen artikelen behaald. Daarnaast hebben we door middel van een Skin & Billboard en het IAB Pakket Deluxe 1.262.000 impressies weten te realiseren met 11.300 clicks. Een mooi resultaat!

Uit Custom Native advertising zijn nog eens 2.853.000 impressies behaald met 3.300 clicks.

Via retargeting door middel van het IAB Pakket Deluxe is nog eens 1/3e van de doelgroep bereikt; dit leverde uiteindelijk 252.000 impressies en 700 clicks op.

Ben je ook op zoek naar een specifieke doelgroep? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee.

0
Gelezen artikelen
0
Display impressies
0
Clicks