Ford Mustang Mach-E

Adverteerder: Ford
Looptijd: maart 2022
Inzet: Fixed Redactioneel Artikel & Native Advertising

De Ford Mustang Mach-E is het paradepaardje van Ford en dat mag best onder de aandacht gebracht worden. Het indrukwekkende SUV model van Ford heeft vele voordelen en is ook nog eens financieel aantrekkelijk. Hoe kun je als merk deze boodschap overbrengen bij de juiste doelgroep? Het netwerk van Azerion was al snel een perfecte match voor Ford.

De keuze voor een geschikte publisher werd ook al snel gemaakt. De autoliefhebber bevindt zich op Autoblog, een premium platform op het gebied van Automotive met een uniek bereik van ruim twee miljoen bezoekers. De redactie van Autoblog heeft een branded content artikel geschreven en dat viel in de smaak bij de lezer. Het artikel heeft in totaal 3.235 quality visits behaald en daarmee ruimschoots de KPI behaald.

Naast branded content inzet, is de native display uiting geadviseerd aan de klant om meer bereik te genereren voor de campagne. De display banner draaide op het gehele automotive channel van Azerion. Ook hier is een mooi resultaat behaald met 2.010.096 uitgeleverde impressies en een CTR van 0,54% wat uitkomt op maar liefst 10.760 clicks.

Met deze resultaten hebben we wederom een succesvolle samenwerking weten te realiseren waar alle betrokken partijen met een tevreden gevoel op terug kijken.

Ook opzoek naar hulp bij jouw leadgeneratie campagne? Neem contact met ons op via sales-nl@azerion.com

0%
CTR (native)
0
Impressies (native)
0
Quality visits