EV 10-daagse 2019

Adverteerder: Volvo, BMW, Peugeot & Mobility Service Nederland
Looptijd: oktober 2019
Inzet: Redactionele artikelen & video’s
Verantwoordelijk: Tobias Evers & Ruud Mantz

De EV 10-daagse 2019 zit er weer op. Dit jaar is er vergeleken met vorig jaar nóg meer content gemaakt. Met ruim 40 artikelen en 10 video’s kunnen we stellen dat alles wat met elektrische voertuigen (EV) te maken heeft wel aan bod is geweest. Er is onder andere uitgezocht waar je op moet letten als je thuis een laadpaal installeert, de nieuwe bijtellingsregels zijn nog even haarfijn uitgelegd, private lease in combinatie met EV’s is behandeld en er is zelfs aandacht besteed aan de elektrische motorfiets. Kort samengevat is alles besproken!

Om privacy redenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Resultaten

Alle video’s zijn op dit moment gezamenlijk al goed voor 180.000 videoviews. Alle EV 10-daagse gerelateerde artikelen hebben gezamenlijk ruim 558.000 pageviews behaald. De best bekeken video tot nu toe is deze met maar liefst 31.000 views. Het meest gelezen artikel kun je hier vinden met ruim 32.000 gelezen artikelen. We kunnen dus stellen dat de partners Volvo, BMW, Peugeot en Mobility Service Nederland op het juiste moment zijn ingestapt door deze tien dagen te sponsoren op Autoblog. Want met heel veel content in de juiste doelgroep mag het resultaat er zijn.

Allemaal zijn ze natuurlijk op zoek naar (potentiële) kopers voor hun modellen. En helaas zitten die potentiële kopers niet allemaal op dezelfde pagina op hetzelfde tijdstip content te bekijken. Maar door EV’s 10 dagen lang op een titel met ruim 1,6 miljoen unieke bezoekers in de spotlights te zetten bereik je toch een hele grote groep geïnteresseerden! Door de goede ranking van Autoblog artikelen blijven de artikelen ook de komende maanden de informatiebron voor de vele rijders die overwegen om over te stappen naar de EV.

Meer weten? Of ben je ook op zoek naar een specifieke doelgroep? Neem dan snel contact met ons op!

0
Gelezen artikelen
0
Videoweergaven
0
Artikelen