Centraal Beheer Autoverzekeringen

Adverteerder: Centraal Beheer
Looptijd: Q1 & Q2 2020
Inzet: Display advertising

Centraal Beheer draait al een aantal jaar campagnes op het [M]media netwerk. Vorig jaar zijn we gestart met een ongoing campagne voor het product autoverzekeringen van Centraal Beheer. Daarmee is Centraal Beheer bij ons aan het juiste adres, aangezien wij het grootste automotive netwerk van Nederland hebben.

We hebben gekeken naar de meest relevante plek om de doelgroep te benaderen: onze occasion titels. Door op alle occasion titels te adverteren bereikten we een groot publiek dat in het proces zit om een auto te kopen. In de campagne keken we waar de beste resultaten behaald werden om daar vervolgens op te optimaliseren.

Het unieke aan de campagne is dat er ads geserveerd worden met een kentekencheck in de banners. Bezoekers van de titels kunnen tijdens hun zoektocht naar een nieuwe auto met één klik naar de landingspagina van Centraal Beheer. Het kenteken van de auto waar onze bezoeker naar zoekt wordt automatisch in de banner geladen (zodat je gelijk dit kenteken kunt checken) én het is ook meteen ingevuld op de landingspagina van Centraal Beheer.

Samen met het online marketing team van Centraal Beheer kwamen we om de week digitaal bijeen om de resultaten te bespreken, zodat we de campagne in goede banen konden leiden. Zij deelden belangrijke data met ons, zodat wij ook op basis van die data konden optimaliseren. Bewijs van de goede en prettige samenwerking met het team van Centraal Beheer.

Dit resulteerde in maar liefst 5.908.408 impressies en 7.029 clicks, met een CTR van gemiddeld 0,12%. De campagne loopt op dit moment door omdat Centraal Beheer en wij erg blij zijn met deze goede resultaten!

Centraal Beheer helpt u graag

“Helpen: dat is wat we doen. Iedere dag weer. Al meer dan 110 jaar. Met een landelijk netwerk van specialisten zorgen we voor passende oplossingen. Of het nu gaat om verzekeringen, financiële producten of diensten. Voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf. We maken het u graag makkelijk.”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op via 020-4206477 en sales@mmedia.nl.

0
Bereik Fixed Advertorial
0
Aanmeldingen
0
Video views