Display advertising

Display advertising is misschien wel de bekendste vorm van online adverteren. Wie kent de banners niet die je op je scherm ziet als je website bezoekt?

Veel digitale campagnes bestaan voor het grootste deel uit display advertising. Bij display advertising wordt gebruik gemaakt van beeldadvertenties, die via desktop, laptop, tablet en / of mobiele telefoon binnen websites worden getoond.

De beeldadvertenties zijn er in verschillende vormen, stijlen en formaten, zodat ze op alle gewenste devices kunnen worden getoond. Hierdoor kun je eenvoudig een groot bereik realiseren.

Display advertenties zijn altijd goed zichtbaar en zijn daardoor uitermate geschikt voor de promotie van merken, diensten en / of producten. Display advertising werkt goed voor het vergroten van je naamsbekendheid, het verhogen van traffic naar je website en om een product of dienst te verkopen.

Het werkt dus zowel voor branding als voor conversiedoelstellingen.

Voordelen display advertising

  • Goed in te zetten voor branding en conversiedoelstellingen

  • Ruime advertentiemogelijkheden, op ieder gewenst device

  • Goed zichtbaar en opvallend door gebruik van beeld

display advertising

Hoe Azerion jou kan helpen

De websites binnen het netwerk van Azerion zijn uitermate geschikt voor display advertising. Alle websites zijn responsive en user friendly. De diverse display advertising posities op de websites zijn zodanig gepositioneerd dat de campagne altijd optimaal in beeld komt bij een bezoeker. Het maakt hierbij niet uit of hij/zij de website bekijkt op een desktop, tablet of smartphone.

Overweeg je display advertising in te zetten voor de promotie van jouw merk, dienst of product?

Zijn de campagnedoelstellingen helder en is de doelgroep in kaart gebracht? Dan gaan we graag met jouw campagne aan de slag.

Met meer dan 10 miljoen maandelijkse bezoekers binnen ons netwerk weten we jouw doelgroep goed te bereiken. Afhankelijk van jouw doelstelling en doelgroep zetten we display advertenties in op je juiste websites. We kijken hierbij naar de juiste formaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Billboard, Halfpage, Medium Rectangle, Leaderboard en Mobile Rectangle. Op onze pagina met aanleverspecificaties vind je de exacte formaten van deze uitingen.

Ook kunnen we de display uitingen voor je ontwikkelen binnen onze studio.

Wil je jouw product of dienst beter onder de aandacht brengen via display advertising? Neem dan gerust contact met ons op. Dan zorgen we samen voor een krachtig resultaat.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!