Bruichladdich – Branded content case

Adverteerder: Bruichladdich
Bureau:
Initiative
Looptijd: December 2022
Inzet: Branded content (redactionele artikelen, e-mailmarketing & social media)
Verantwoordelijke campagne: Noah Berry

Hoe kun je als nieuw whiskymerk de Nederlandse markt betreden? Met die vraag klopte Bruichladdich bij ons aan. Met het unieke verhaal en de felblauwe uitstraling zijn de whisky’s van Bruichladdich niet te missen. Daarnaast zijn er maar weinig whiskymerken die zo duurzaam opereren, waar Bruichladdich hun B Corp certificering aan te danken hebben. De hoogste tijd om dit whiskey-merk in de spotlight te zetten!

Om privacy redenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Vervolgens werd deze mooie samenwerking een feit en bundelden Bruichladdich, Iniative en Azerion Nederland hun krachten met één missie: zoveel mogelijk brand awareness creëren voor het Schotse whiskey-merk. Door branded content (redactionele artikelen, e-mailmarketing & social media) & video advertising in te zetten bij de juiste publishers (FHM, GeenStijl, Saarmagazine en Dutchcowboys) kon de juiste doelgroep recht in het hart bereikt worden. Dat heeft zich dan ook gelijk vertaald naar de mooie resultaten die deze campagne wist te bemachtigen.

De branded content strategie is uitgevoerd in de vorm van fixed redactionele artikelen, social media posts, nieuwsbrieven. Elk van de bovengenoemde publisher heeft een fixed redactioneel geschreven, die allemaal boven benchmark hebben gescoord. Al met al een mooie, succesvolle campagne in samenwerking met Initiative.

0
Totaal gelezen artikelen
0
Homepage impressies
0
Totaal social bereik