XGIMI

Adverteerder: XGIMI
Looptijd: maart 2020
Inzet: Redactionele artikelen & display advertising
Verantwoordelijk: Sjoerd van der Meijden

Het Coronavirus houdt heel Nederland thuis. Veel mensen zijn aan het werk, maar alleen maar thuisblijven kan soms gaan vervelen. Hoe ga je je dan vermaken? XGIMI wilde hierop inhaken en kwam bij het lifestyle netwerk van Mannenmedia uit. In samenwerking met FHM en Apparata zijn er twee redactionele artikelen geschreven om de beamers van XGIMI onder de aandacht te brengen en is er display advertising ingezet rondom de content en het gehele lifestyle channel.

De genoemde XGIMI beamers zijn voorzien van AndroidTV (meer dan 4000 apps), Chromecast built-in, Google assitent, WiFi, bluetooth, Harman/Kardon speakers, interne accu en 16GB opslagcapaciteit. Deze beamers zijn hierdoor zeer geschikt om te gebruiken i.c.m. bekende streamingsdiensten, om tv te kijken, naar muziek te luisteren of het streamen van andere content vanaf smartphones en tablets. Ook de gaming markt en de vraag naar gaming devices groeit momenteel enorm, de XGIMI beamers geven een extra dimensie aan het gamen, zowel in audio beleving als beeldkwaliteit.

Resultaten

Met de hulp van FHM en Apparata hebben wij  4.331 gelezen artikelen en 2.571 uitgaande clicks gerealiseerd naar de landingspagina van XGIMI zelf. Een mooi voorbeeld dat campagnes in deze tijd nog een sterk effect kunnen hebben. Daarbij zijn van de 4.331 gelezen artikelen 3.654 quality views. Dit zijn paginaweergaven van 15 seconden of langer, waaruit blijk dat het overgrote deel van de lezers zeer geïnteresseerd was in het artikel. Daarnaast presteert de display advertising rondom de content uitstekend met een CTR van 1,88% en 213.823 impressies!

Bekijk hier de advertorial op Apparata.
Bekijk hier de advertorial op FHM.

Tom Wander, Sales Director XGIMI: “De eerste dagen vond ik indrukwekkend als ik kijk hoeveel traffic we op XGIMI.shop kregen, echt een enorme uplift. In het weekend hebben wij zelf nog wat aanpassingen aan de shop gedaan om de conversies te verhogen en dit lijkt zijn vruchten af te werpen!”

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons lifestyle netwerk? Neem gerust contact met ons op.

0
Gelezen artikelen
0%
CTR (display)
0
Clickouts