Uit en thuis met de Wegenwacht

Adverteerder: ANWB
Looptijd Campagne: April 2016 – Mei 2016
Inzet: Skin, Billboard, Large Rectangle, Halfpage Ad, Mobile Splashpage, Mailing
Verantwoordelijke campagne: Ruud Mantz

Een eigen spelersbus voor je voetbalteam, een luxe die in eerste instantie alleen voor professionele voetbalteams is weggelegd. Deze campagne van ANWB bracht daar verandering in en stelde elke week een spelersbus voor een pupillenteam beschikbaar onder het motto; ‘Het leven is te leuk om stil te staan’.

Om privacy redenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Resultaten

Op Voetbal.nl kregen de ouders die met een F, E of D-team account inlogden uitingen op de website te zien, waarna zij het voetbalteam van hun zoon of dochter konden aanmelden. Hiernaast werd er een mailing verstuurd naar 11.000 mensen met een pupillenaccount. Ruim 20% klikte door vanuit de mailing naar landingspagina. In de Voetbal.nl app werd er gebruik gemaakt van een Mobile Splashpage. Door specifiek te targeten werd de relevantie van de uitingen geoptimaliseerd om in een korte tijd zoveel mogelijk voetbalouders te bereiken en enthousiast te maken voor de Wegenwacht spelersbus.

De oproep leidde tot een stroom van reacties en binnen de looptijd van een maand werden er meer dan 9000 teams aangemeld.

0
Mailings verstuurd
0%
Doorklikratio in de mailing
0
Teams aangemeld