Samsung QLED TV op GPUpdate

Adverteerder: MediaMarkt
Looptijd: April 2019
Inzet: Redactioneel artikel
Verantwoordelijke campagne: Ruud Mantz

Naast dat GPUpdate een fantastische plek is om het laatste auto- en motorsport nieuws te volgen, is het ook een uitgelezen plek om je product onder de aandacht te brengen.

MediaMarkt koos daarom voor GPUpdate om de nieuwe Samsung QLED TV te promoten. De insteek? Formule 1 races bezoeken is een dure en tijdrovende hobby. Om het toch zo realistisch mogelijk te beleven heeft MediaMarkt een oplossing. Daar koop je namelijk Samsung’s nieuwste televisie. De QLED TV heeft met 33 miljoen pixels maar één doel voor ogen: de meest realistische televisiebeelden in haarscherpe beeldkwaliteit. Dé manier om de Formule 1 in je huiskamer te beleven.

De campagne bestond uit een redactioneel artikel, een social post en een item in de nieuwsbrief. Dat bleek een schot in de roos, want het bericht scoorde ontzettend goed.

Resultaten

In 5 dagen tijd zijn ruim 1.2 miljoen views gegenereerd. De nieuwsbrief is 4.200 keer geopend en meer dan 15.000 mensen hebben het redactionele artikel gelezen.

Interesse?

Ben jij ook geïnteresseerd in dergelijke resultaten, neem dan gerust contact met ons op. Mail ons op info@mannenmedia.nl of bel 020 – 420 64 77.

0
Views op de homepage
0
Bereik nieuwsbrief
0
Gelezen artikelen