HORNBACH Wanted

Adverteerder: HORNBACH
Looptijd: Q1 2022
Inzet: Billboard & Interscroller

Nederlands grootste bouwmarkt heeft op het [M]media netwerk de “Gezocht” campagne gedraaid. Deze campagne stond in het teken van de laagste prijsgarantie, waar HORNBACH al jaren om bekend staat. Als een product binnen dertig dagen na aankoop in prijs is gezakt, dan krijg jij het verschil van hen terug als tegoed in je HORNBACH-account.

Om meer aandacht te geven aan deze actie, heeft [M]media hier gezamenlijk met mediabureau House of Communication een campagne voor ontwikkeld die deze boodschap goed moest overbrengen. Hiervoor werd gebruik gemaakt van twee rich media formaten: Billboard & Interscroller.

Tijdens deze campagne is op de achtergrond een Brandmetric study opgezet om te kijken naar de brandlift effecten van de inzetten.

Brandmetrics

Er zijn interessante resultaten voortgekomen uit de Brandmetrics study, waar de volgende vraag is gesteld aan bezoekers die de interscoller of billboard hebben gezien:

De study onderscheidt 4 fases zoals Brand awareness, brand consideration, brand preference en action intent.

Uit de resultaten bleek dat de campagne ervoor heeft bijgedragen dat de brand preference met 2,3% is gestegen en dat de Action to Intent met maar liefst 3,7% is verhoogd. Dit betekent ook wel dat meer mensen na de campagne hebben aangegeven om te gaan shoppen bij de HORNBACH. Een fantastisch resultaat, aangezien de benchmark op 1,5% ligt!

Resultaten

Met een totaal van 2.000.000 impressies op Billboard en meer dan 4.166.000 impressies op interscroller zijn de volgende resultaten behaald:

Billboard

CTR: 0,17%
Viewability: 66,1%

Interscroller

CTR: 0,84%
Viewability: 61,9%

Ook opzoek naar hulp bij jouw zoektocht naar meer bereik? Neem contact met ons op via sales@mmedia.nl.

0%
CTR (interscroller)
0
Impressies (totaal)
0%
Gemiddelde viewability