Automated Guaranteed

Adverteerder: Ford
Bureau:
Mindshare
Looptijd: Augustus – September 2015
Inzet: Video content, Branded content
Verantwoordelijke campagne: Ruud Mantz

Een aantrekkelijk design, vooruitstrevende techniek en veel versies met twintig procent bijtelling. De nieuwe Ford Mondeo lijkt op papier een heel interessante auto, zeker als je bedenkt dat Ford bekend staat om haar fijn sturende modellen.

Automatiseren van media buying

Het Automated Guaranteed (AG) platform van Adform is een enorme stap voorwaarts in het transformeren, accelereren en automatiseren van media buying voor directe deals. Onze eerste ervaringen zijn erg positief. Met AG heb je de garantie van uitlevering en prominente plaatsing van je campagnes op het preferred partner netwerk van Mannenmedia. Daarnaast biedt het een plug-and-play platform voor de campagne set-up.

Het is de perfecte vervanging van de handmatig in te boeken inkooporders. Met AG gaan er veel minder werkuren in het deal proces. Daarnaast heb jij als klant direct inzicht in je campagnes – het Adform dashboard toont zowel het Automated Guaranteed als Programmatic deel. Bovendien kan je direct programmatic retargeten via DSP voor meer performance gerichte campagnes.

Het AG platform combineert de voordelen van direct inkoop (forecasting, ad positie, gegarandeerde inventory, fixed CPM en budget) met de kenmerken van programmatic (real time gedetailleerde reporting, transparantie en een effectief inkoop proces).

Alle betrokken partijen zijn tevreden en we gaan het AG platform ook inzetten voor andere merken binnen IPG Mediabrands.

0%
Viewability
0
CTR
0
Views