Angel Has Fallen – Dutch FilmWorks

Adverteerder: Dutch FilmWorks
Looptijd: 15 t/m 28 augustus 2019
Inzet: Fixed redactioneel artikel (winactie), outstream video, billboard launch, halfpage ad
Verantwoordelijk: Tobias Evers

Dutch FilmWorks is de grootste onafhankelijke filmdistributeur van de Benelux op het gebied van Bioscoopfilms, home-entertainment, video on demand en televisie. De catalogus van Dutch FilmWorks bestaat uit meer dan 3.000 titels, bestaande uit speelfilms, documentaires, tv-series en kindertitels.

Een van de films die Dutch FilmWorks in 2019 uitbracht is Angel has Fallen, een echte mannen film met in de hoofdrol onder meer Gerard Butler en Morgan Freeman. Om de film onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep vroeg Dutch FilmWorks ons om een campagne te maken gericht op de mannen in Nederland. En daarvoor was Dutch FilmWorks bij ons bij het juiste adres.

Om privacy redenen heeft YouTube uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Inzet voor Angel Has Fallen

Aan de hand van een fixed redactioneel artikel inclusief win actie op Dutchcowboys, Parra, Apparata, JFK.men en Dailybase hebben we de lezers warm gemaakt voor de spannende actie film. Elke titel mocht 5x 2 bioscoop tickets weggeven aan hun lezers. Mensen konden aangeven waarom zij twee tickets moesten winnen. De personen met de meest originele redenen kregen de tickets.

Bij een film release kan natuurlijk online video niet ontbreken. Daarom werd naast de redactionele content ook outstream video ingezet over ons hele netwerk, zodat zoveel mogelijk mannen een sneak preview van de trailer te zien kregen.

Daarnaast zijn er impactvolle billboards en halfpage ingezet. Onze partner DSlabs heeft banners gemaakt en ervoor gezorgd dat ook in de banners een mini trailer te zien was die je ook nog uit kon klappen naar fullscreen voor maximale impact.

Resultaat

Het totaal aantal kwalitatief gelezen artikelen (>15 sec) is geëindigd op een aantal van 5748. De outstream video trailer van 25 seconden heeft een uitkijkratio van 25,9% behaald wat een erg mooi resultaat is. Met de totale campagne hebben we binnen twee weken een bereik van ruim 500.000 binnen de doelgroep mannen bereikt voor Dutch Filmworks.

Alles bij elkaar hebben we een bereik van ruim 502.000 gerealiseerd. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de film Angel has Fallen? Check de trailer op deze pagina.

Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen betekenen voor jouw merk? Bekijk hier al onze cases.

0
Totaal bereik
0
Outstream video impressies
0
Completion rate (video van 25 sec)