1 november 2023

Azerion DoMiBowling Halloween Edition – 26 oktober 2023

Vorige week donderdag was het alweer tijd voor de 2e editie van de Azerion DoMiBowling, deze keer volledig in Halloween thema! Met maar liefst 13 bureaus, verdeeld over de 18 banen, was het weer een geslaagde avond bij Knijn Bowling. 

Buiten dat het een gezellige avond was, waren er ook de nodige competities. Zo waren er prijzen voor de 3 teams met het hoogste aantal punten & was er een prijs voor het team met het beste kostuum:

Competitie Top 3:
#1 – Dentsu
#2 – AFC Ajax
#3 – Abovo

Beste kostuum: Merkle

Zie hieronder een sfeerimpressie van de avond én tevens genoeg redenen om de volgende editie niet te missen… Ook vind je hier alle foto’s van onze photo booth (wachtwoord: Knijn). We zien jullie in Q1 graag weer terug!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • 26 april 2024

    Wij zijn #1 sales house in de Emerce100 2024!

    De Emerce100 van 2024 is zojuist gepubliceerd, en we zijn verheugd om te delen dat Azerion als beste sales house uit het onderzoek is gekomen! Deze prestatie is een erkenning voor het harde werk en de kwaliteit van ons hele team, waar we enorm trots op zijn.

  • 11 april 2024

    Azerion en Philips bundelen krachten voor uitbreiding digitaal advertentieaanbod met Pregnancy+ en Baby+

    Het portfolio van Azerion breidt zich uit naar een gespecialiseerd publiek via Philips' premium Pregnancy+ & Baby+ Apps, waarmee tot 95% van alle zwangerschappen binnen belangrijke markten wordt bereik.