Sportzomer 2024

De Olympische Spelen, GP van Zandvoort, Tour de France & het EK Voetbal: maak je klaar voor de sportzomer van 2024. Om alvast op te warmen hebben wij een aantal mooie aanbiedingen voor je klaarstaan, om zo gegarandeerd met jouw merk de desbetreffende doelgroep recht in het hart te bereiken.

 • Aanbieding loopt nog
  0
  0
  0
  0
  dagen
  0
  0
  uur
  0
  0
  min
  0
  0
  sec

  De meest iconische wielerwedstrijd staat weer voor de deur: de Tour de France 2024. Voor wielerplatformen als Wielerflits.nl, Indeleiderstrui.nl & WielerOrakel het moment waarbij de bezoekersaantallen pieken. Haak hierop in met een van de pakketten en val als adverteerder gegarandeerd op. De Tour de France begin op zaterdag 29 juni in Florence (Italië) en eindigt op zondag 21 juli in Nice (Frankrijk).

 • Aanbieding loopt nog
  0
  0
  0
  0
  dagen
  0
  0
  uur
  0
  0
  min
  0
  0
  sec

  14 juni is het zo ver: de start van het EK 2024 in Duitsland. Nederland heeft zich officieel gekwalificeerd, dus de verwachtingen zijn er zeker. Voor ons voetbal channel met o.a. Voetbalflitsen, FootballTransfers, FCUpdate & Voetbal.nl is dit een moment waarbij het verkeer flink oploopt. Dit biedt voor adverteerders een uitstekende advertentiemogelijkheid: je bereikt de voetbalfan op het juiste moment. 

 • Aanbieding loopt nog
  0
  0
  0
  0
  dagen
  0
  0
  uur
  0
  0
  min
  0
  0
  sec

  Op 26 juli zal het vuur worden aangestoken om zo het meest iconische sportevenement in te luiden: de Olympische Spelen 2024. Om dit te vieren hebben we samen met publisher NieuwNieuws.nl een bronzen, zilveren en gouden pakket voor je klaarstaan. Zo val je gegarandeerd bij jouw desbetreffende doelgroep op rondom de Spelen in Parijs.

 • Aanbieding loopt nog
  0
  0
  0
  0
  dagen
  0
  0
  uur
  0
  0
  min
  0
  0
  sec

  Na een geweldige race afgelopen jaar waarbij Max opnieuw de GP op zijn naam schreef, is het van 23 augustus t/m 25 augustus weer zo ver: de Dutch GP 2024 in Zandvoort. Zoals ieder jaar wordt er voor deze thuiswedstrijd een hoop spektakel verwacht: zal Max dit jaar weer als eerste over de streep komen? Ieder jaar is dit een belangrijk moment voor onze Formule 1 publishers: de bezoekersaantallen pieken namelijk rondom deze periode. Haak hierop in met een van onze advertentiemogelijkheden en val gegarandeerd op.