4 augustus 2020

Zo genereer je meer social media verkeer met de Social Native uiting

Zo genereer je meer social media verkeer met de Social Native uiting

Sinds een aantal maanden is het mogelijk om bij [M]media social native toe te passen.

Indien een adverteerder de vraag heeft om meer aandacht en bereik te genereren aan hun eigen social media account of post, dan kan social native een goede oplossing zijn.

Simpel gezegd is social native een manier van adverteren waarbij je via een display formaat jouw social post kan laten uitserveren op het [M]media netwerk. Hierdoor krijgt jouw post meer engagement en meer bereik en kan je jouw boodschap op een andere manier aan de man brengen. Social native is volledig embedded en het enige dat de adverteer dient aan te leveren is een social link.

Mocht je meer willen weten over social native, neem dan contact met jouw accountmanager of via sales@mmedia.nl of vul onderstaand formulier in.

Zo genereer je meer social media verkeer met de Social Native uiting

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • Digital Campaign

    26 juli 2024

    Vacature: Digital Campaign Specialist (NL)

    Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online advertising, ben jij zowel analytisch als commercieel ingesteld en op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

  • account manager

    25 juli 2024

    Vacature: Account Manager (NL)

    Ben jij onze nieuwe Account Manager met een voorliefde voor de digitale media? Weet jij alles van online advertising en ben jij commercieel gedreven? Lees dan snel verder...