16 maart 2021

Dit zijn de internationale publishers van Azerion

Dit zijn de internationale publishers van [M]media

Azerion bestaat uit veelal Nederlandse publishers. Maar wist je ook dat wij een internationale doelgroep aanspreken? Maak in dit blog kennis met onze internationale publishers Cally.com, Racingnews365.com, Voetbalflitsen.be en Wielerflits.be.

Cally.com
Om de internationale markt ook aan te spreken heeft Datumprikker een Engelstalige versie: Cally.com. Cally wordt meer dan 60 miljoen keer per jaar bezocht, waardoor 7 miljoen unieke gebruikers hun evenementen kunnen creëren via cally.com. Datumprikker is bekend en wordt veel gebruikt in Nederland, maar tegelijkertijd een startpunt voor een nog slimmer internationaal platform genaamd Cally, waarmee ze de komende 5 jaar meer dan 100 miljoen gebruikers willen bereiken.

Racingnews365.com
Onze publisher Racingnews365 is niet meer alleen actief in Nederland en België, maar boort tegenwoordig ook de internationale markt aan met Racingews365.com. Op Racingnews365.com vind je het laatste (Engelstalige) Formule 1-nieuws en nieuws uit andere motorsporten, evenals nieuws over de beste coureurs, waaronder wereldkampioen Lewis Hamilton, Max Verstappen, Daniel Ricciardo of jongere coureurs als Lando Norris en George Russell.

Voetbalflitsen.be
De Belgische versie van Voetbalflitsen, Voetbalflitsen.be, schrijft over breaking news uit o.a. de Jupiler Pro League, Premier League en Champions League, voetbalhumor, goals, voetbal uitslagen, live scores en veel meer. Op Voetbalflitsen speel je ook originele voetbalgames: elke dag hebben ze een nieuwe voetbalquiz en uitdagende voorspelgames.

Wielerflits.be
Naast het Nederlandse aanbod heeft Wielerflits ook een website voor onze zuiderburen. Wielerflits.be is een interactief platform waar wielerliefhebbers het laatste wielernieuws vinden en met elkaar in discussie kunnen gaan. Met nieuws over grote wielerevenementen & voorjaarsklassiekers en de koersen in België worden vrijwel al het wielernieuws, zowel internationaal als in België, gedekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een internationale doelgroep aan te spreken? Of ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op Cally, Racingnews365, Voetbalflitsen en/of Wielerflits? Neem gerust contact met ons op via sales-nl@azerion.com.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • 11 april 2024

    Azerion en Philips bundelen krachten voor uitbreiding digitaal advertentieaanbod met Pregnancy+ en Baby+

    Het portfolio van Azerion breidt zich uit naar een gespecialiseerd publiek via Philips' premium Pregnancy+ & Baby+ Apps, waarmee tot 95% van alle zwangerschappen binnen belangrijke markten wordt bereik.

  • 13 maart 2024

    Azerion DoMiBowling Back To The 80’s Edition – 7 maart 2024

    Afgelopen donderdag was het weer zover! Het legendarische DoMiBowling evenement in Knijn, met dit keer als thema: Back To The 80's! 🕺Verschillende mediabureaus kwamen bijeen om te strijden voor de hoogste score in het toernooi.