9 mei 2023

Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content met meer dan 10.000 unieke brandsafe videoclips is naadloos geïntegreerd in het video monetization platform van Azerion. De content, die in eigen huis wordt geproduceerd, behandelt verschillende onderwerpen in verschillende IAB-categorieën en is beschikbaar in zeven talen. De Azerion publishers kunnen zo eenvoudig de video content van Azerion toevoegen en direct meer omzet genereren met het verkeer wat hieruit voortkomt.

Met Smart Content helpen we publishers om de perfecte videocontent te vinden en zorgen we voor optimale betrokkenheid en relevantie voor het publiek van de publisher. Door middel van gerichte targetting ontgrendelen we het omzetpotentieel van publishers met onze innovatieve digitale middelen en bieden we onze klanten meer waarde,”, zegt Damian Hartmann, Product Director Smart Content bij Azerion.

We zijn vastbesloten om Azerion voorop te laten lopen op het gebied van technologische vooruitgang op het gebied van generatieve AI en machine learning, om zo onze waardepropositie voor publishers uit te breiden. Met Smart Content helpen we publishers het bereik van hun campagnes te vergroten, meer verkeer te genereren en de betrokkenheid te vergroten om hun omzet te maximaliseren,” zegt Daan Boekestein, Vice President Technology bij Azerion.

Azerion is de Europese go-to-partner voor adverteerders voor een gebruiksvriendelijke, voordelig geprijsde en brand safe digitale omgeving. Na de overname van videoreclamebedrijf VLYBY, heeft Azerion in oktober het videoadvertentieaanbod gediversifieerd. Met de lancering van Smart Content versterkt het advertentietechnologiebedrijf zijn bestaande technologische oplossingen voor videoadvertenties voor online uitgevers met een brede selectie van premium content, waarmee ze hun weg effenen en vereenvoudigen om in contact te komen met een geavanceerd publiek door middel van geweldige content die aansluit bij de gebruikers ‘ interesses en verwachtingen.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • 30 november 2023

    Meet our new programmatic colleague: Daphne Roca

    Please meet our newest addition to the programmatic team: our Programmatic Demand Director Daphne Roca!

  • 1 november 2023

    Azerion DoMiBowling Halloween Edition – 26 oktober 2023

    Vorige week donderdag was het alweer tijd voor de 2e editie van de Azerion DoMiBowling, deze keer […]