9 mei 2023

Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content met meer dan 10.000 unieke brandsafe videoclips is naadloos geïntegreerd in het video monetization platform van Azerion. De content, die in eigen huis wordt geproduceerd, behandelt verschillende onderwerpen in verschillende IAB-categorieën en is beschikbaar in zeven talen. De Azerion publishers kunnen zo eenvoudig de video content van Azerion toevoegen en direct meer omzet genereren met het verkeer wat hieruit voortkomt.

Met Smart Content helpen we publishers om de perfecte videocontent te vinden en zorgen we voor optimale betrokkenheid en relevantie voor het publiek van de publisher. Door middel van gerichte targetting ontgrendelen we het omzetpotentieel van publishers met onze innovatieve digitale middelen en bieden we onze klanten meer waarde,”, zegt Damian Hartmann, Product Director Smart Content bij Azerion.

We zijn vastbesloten om Azerion voorop te laten lopen op het gebied van technologische vooruitgang op het gebied van generatieve AI en machine learning, om zo onze waardepropositie voor publishers uit te breiden. Met Smart Content helpen we publishers het bereik van hun campagnes te vergroten, meer verkeer te genereren en de betrokkenheid te vergroten om hun omzet te maximaliseren,” zegt Daan Boekestein, Vice President Technology bij Azerion.

Azerion is de Europese go-to-partner voor adverteerders voor een gebruiksvriendelijke, voordelig geprijsde en brand safe digitale omgeving. Na de overname van videoreclamebedrijf VLYBY, heeft Azerion in oktober het videoadvertentieaanbod gediversifieerd. Met de lancering van Smart Content versterkt het advertentietechnologiebedrijf zijn bestaande technologische oplossingen voor videoadvertenties voor online uitgevers met een brede selectie van premium content, waarmee ze hun weg effenen en vereenvoudigen om in contact te komen met een geavanceerd publiek door middel van geweldige content die aansluit bij de gebruikers ‘ interesses en verwachtingen.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • 26 april 2024

    Wij zijn #1 sales house in de Emerce100 2024!

    De Emerce100 van 2024 is zojuist gepubliceerd, en we zijn verheugd om te delen dat Azerion als beste sales house uit het onderzoek is gekomen! Deze prestatie is een erkenning voor het harde werk en de kwaliteit van ons hele team, waar we enorm trots op zijn.

  • 11 april 2024

    Azerion en Philips bundelen krachten voor uitbreiding digitaal advertentieaanbod met Pregnancy+ en Baby+

    Het portfolio van Azerion breidt zich uit naar een gespecialiseerd publiek via Philips' premium Pregnancy+ & Baby+ Apps, waarmee tot 95% van alle zwangerschappen binnen belangrijke markten wordt bereik.