13 maart 2024

Azerion DoMiBowling Back To The 80’s Edition – 7 maart 2024

Afgelopen donderdag was het weer zover! Het legendarische DoMiBowling evenement in Knijn, met dit keer als thema: Back To The 80’s! 🕺Verschillende mediabureaus kwamen bijeen om te strijden voor de hoogste score in het toernooi. De spanning was om te snijden, maar uiteindelijk feliciteren we met trots de top 3:

#1 OMD
#2 STROOM
#3 Pathé Thuis

Maar dat was niet het enige waar we trots op waren deze avond. WeConnect sleepte namelijk de prijs voor het best verklede team in de wacht! Het gehele team verscheen in klassieke 80’s outfits, waarmee ze de show stalen. Na de prijsuitreiking hebben we afgesloten bij d’Overkant voor een borrel. Het was een gezellige, sfeervolle en geslaagde avond!

Zie hieronder foto’s en sfeerimpressies van deze geslaagde avond! Ook vind je hier alle foto’s van onze photo booth. (wachtwoord: Knijn)

Tot de volgende editie van DoMiBowling in Q3! 🎳✨

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • 11 april 2024

    Azerion en Philips bundelen krachten voor uitbreiding digitaal advertentieaanbod met Pregnancy+ en Baby+

    Het portfolio van Azerion breidt zich uit naar een gespecialiseerd publiek via Philips' premium Pregnancy+ & Baby+ Apps, waarmee tot 95% van alle zwangerschappen binnen belangrijke markten wordt bereik.

  • 30 januari 2024

    Acast breidt zijn aanwezigheid op de Europese markten uit via een strategische samenwerking met Azerion

    Acast en Azerion werken samen om zich te concentreren op lokale adverteerders en bureaus in Spanje, België, Nederland, Italië en Griekenland.