13 maart 2024

Azerion DoMiBowling Back To The 80’s Edition – 7 maart 2024

Afgelopen donderdag was het weer zover! Het legendarische DoMiBowling evenement in Knijn, met dit keer als thema: Back To The 80’s! 🕺Verschillende mediabureaus kwamen bijeen om te strijden voor de hoogste score in het toernooi. De spanning was om te snijden, maar uiteindelijk feliciteren we met trots de top 3:

#1 OMD
#2 STROOM
#3 Pathé Thuis

Maar dat was niet het enige waar we trots op waren deze avond. WeConnect sleepte namelijk de prijs voor het best verklede team in de wacht! Het gehele team verscheen in klassieke 80’s outfits, waarmee ze de show stalen. Na de prijsuitreiking hebben we afgesloten bij d’Overkant voor een borrel. Het was een gezellige, sfeervolle en geslaagde avond!

Zie hieronder foto’s en sfeerimpressies van deze geslaagde avond! Ook vind je hier alle foto’s van onze photo booth. (wachtwoord: Knijn)

Tot de volgende editie van DoMiBowling in Q3! 🎳✨

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • Digital Campaign

    26 juli 2024

    Vacature: Digital Campaign Specialist (NL)

    Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online advertising, ben jij zowel analytisch als commercieel ingesteld en op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

  • account manager

    25 juli 2024

    Vacature: Account Manager (NL)

    Ben jij onze nieuwe Account Manager met een voorliefde voor de digitale media? Weet jij alles van online advertising en ben jij commercieel gedreven? Lees dan snel verder...