17 augustus 2020

Overzicht: deze grote sportevenementen komen er aan (of zijn al bezig)

Overzicht deze grote sportevenementen komen er aan (of zijn al bezig)

Het Corona virus heeft ervoor gezorgd dat veel (sport)evenementen in 2020 gecanceld of verplaatst zijn. Dit had natuurlijk een enorme impact, maar werd ook deels opgevangen door online sportevenementen. Nu alles weer op gang begint te komen is het handig om alle sportevenementen op een rij te zetten:

Formule 1 2020

De Formule 1 is weer in volle gang! Na een valse start voor Max Verstappen (en acht andere coureurs) heeft hij na verschillende podiumplekken op Silverstone toch zijn eerste overwinning van het seizoen behaald. Na een tweede plek in Spanje is het over twee weken tijd om Mercedes aan te vallen in België. Gaat Max Lewis Hamilton voorbij streven? Het wordt in ieder geval een spannend seizoen. Met publishers als GPUpdate, RacingNews365, GPToday, GP33, Autobahn, Motorsport en Autoblog bereikt Mannenmedia de juiste doelgroep voor F1-campagnes. Bekijk hier de gehele F1 kalender voor 2020.

Tour de France 2020

Het mooiste wielerevenement van het jaar gaat bijna van start: op 29 augustus zullen onze Nederlandse helden te zien zijn, hopelijk in een gele trui. Weet Jumbo-Visma dit jaar goed te presteren? Met kopmannen Tom Dumoulin, Primoz Roglic en Steven Kruijswijk, waarbij laatstgenoemde nog niet zeker is van deelname, moet dat in onze ogen wel goed komen. Ook op wielrennen kun jij bij Mannenmedia inspelen met onze publishers Wielerflits en Indeleiderstrui. Bekijk hier de gehele wielerkalender voor 2020.

Voetbal: Champions League, Europa League en start Eredivisie

Naast het wielrennen en de Formule 1 is volkssport nummer 1 ook weer draaiende. Met de kwartfinales, halve finales en finales van zowel de Champions League als de Europa League is er voor voetbalfans genoeg te kijken deze maand. Dit betekent dat ons voetbalnetwerk een sterke stijging in het siteverkeer ziet van gemiddeld 41%: dit netwerk bestaat uit Voetbal.nl (KNVB), FCUpdate en Voetbalflitsen. Naast de internationale competities gaat op 12 september de Eredivisie van start. Waar dit seizoen de strijd voortijdig was gestreden, zal dit seizoen hopelijk helemaal uitgespeeld worden.

Alle sportevenementen zorgen voor een boost aan ons netwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden om hiervan mee te profiteren? Neem gerust contact met ons op om te sparren.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • ai

  4 juli 2024

  Azerion lanceert Generative AI Contextual oplossing in Marketplace

  Amsterdam, 4 juli 2024 - Azerion kondigt met trots de lancering aan van zijn innovatieve Contextual Intelligence-technologie binnen de Azerion Marketplace.

 • 26 april 2024

  Wij zijn #1 sales house in de Emerce100 2024!

  De Emerce100 van 2024 is zojuist gepubliceerd, en we zijn verheugd om te delen dat Azerion als beste sales house uit het onderzoek is gekomen! Deze prestatie is een erkenning voor het harde werk en de kwaliteit van ons hele team, waar we enorm trots op zijn.