20 september 2022

Nieuwe social-display mogelijkheden op het Azerion netwerk

Spaceback social-display adverteren

Sinds kort werkt Azerion samen met Spaceback. Dat is goed nieuws, want door middel van deze samenwerking zijn er nog meer advertentiemogelijkheden binnen het Azerion netwerk.  

Over Spaceback

Spaceback is een aanbieder van een Social Display-technologie die een bericht op social media (van Instagram, Facebook, Linkedin, Pinterest, Twitter of TikTok) binnen enkele seconden kan omzetten in een traditioneel online display-formaat dat via alle reguliere inkoopkanalen van programmatic en direct/IO (voor desktop en mobiel) kan worden ingezet.

Hoe het werkt

Na het maken van de creatie behoudt deze het uiterlijk van de social-post, wat betekent dat het aantrekkelijker is voor consumenten, een hogere klikfrequentie genereert en betere resultaten oplevert dan een meer traditioneel display-formaat.

Wat zijn social-display advertenties?

Social-display advertenties zijn recreaties van social media berichten in de vorm van een advertentie.  Deze zijn zo geconfigureerd dat ze traditionele banner placements kunnen maken die aansluiten bij programmatic-campagne doeleinden (awareness, prospecting, DR). Veel merken hebben een social-first benadering van contentmarketing. Social-display advertenties zijn uitstekend voor het combineren van deze content.

Wat zijn de voordelen voor adverteerders?

Social-display adverteren brengt een hoop voordelen mee. Hieronder een rijtje met de vier belangrijkste:

 • Er zijn geen productiekosten, dit wordt allemaal door een automatisch systeem gedaan
 • Het houdt betrokkenheidsstatistieken van gebruikers tot in de puntjes bij
 • Gebruikers ervaren het niet als advertentie omdat het lijkt op een social media post
 • Gaat “banner blindness” tegen met herkenbare advertenties op social media platformen

De kracht van social display advertising

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 26 april 2024

  Wij zijn #1 sales house in de Emerce100 2024!

  De Emerce100 van 2024 is zojuist gepubliceerd, en we zijn verheugd om te delen dat Azerion als beste sales house uit het onderzoek is gekomen! Deze prestatie is een erkenning voor het harde werk en de kwaliteit van ons hele team, waar we enorm trots op zijn.

 • 11 april 2024

  Azerion en Philips bundelen krachten voor uitbreiding digitaal advertentieaanbod met Pregnancy+ en Baby+

  Het portfolio van Azerion breidt zich uit naar een gespecialiseerd publiek via Philips' premium Pregnancy+ & Baby+ Apps, waarmee tot 95% van alle zwangerschappen binnen belangrijke markten wordt bereik.