16 januari 2023

Dit zijn de drie nieuwste versterkingen van ons netwerk

Reis-publishers

Om adverteerders zo goed mogelijk te kunnen bedienen zijn we constant bezig met het toevoegen van relevante publishers aan ons netwerk. De titels Luchtvaartnieuws, Reisbizz en Zakenreisnieuws zijn daar geen uitzondering van. Deze drie titels zijn onderdeel van Reismedia Group, een groep bestaande uit publishers die, zoals de naam al zegt, schrijven over alles wat met reizen te maken heeft. Met een groot bereik binnen de doelgroep van mensen met interesse in reis-gerelateerde informatie en nieuws, zijn we trots om ze te mogen verwelkomen in ons netwerk.

Luchtvaartnieuws is dé website voor nieuws op het gebied van vliegverkeer en daarnaast ook nog eens al ruim 20 jaar hét (online) magazine op dit gebied. Benieuwd naar updates van vliegvelden, nieuws over vliegtuigen en ontwikkelingen binnen luchtvaartmaatschappijen? Dan ben je bij deze publisher aan het juiste adres. Met een uniek bereik van 460.000 bezoekers per maand en 2.800.000 pageviews per maand is dit een van dé grootste nieuwswebsites en (online) magazines op het gebied van luchtverkeer.

Zakenreisnieuws is, zoals de naam al zegt, een nieuws website wat zich richt op reizen binnen het zakenleven: het is de zakelijke versie van Luchtvaartnieuws. Het magazine wat wordt uitgebracht valt hier ook onder. Met een uniek bereik van 70.000 per maand en 70.000 pageviews per maand is ook deze publisher een uitstekende toevoeging aan ons netwerk. Zakenreisnieuws is “hét magazine voor alle zakenreizigers en professionals die werkzaam zijn in de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie”.

Naast het feit dat Reisbizz een website is voor nieuws gerelateerd aan vliegverkeer, is het net zoals Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws een (online) magazine. Het verschil? Reisbizz is nét wat moderner en brengt zijn nieuws ook op deze manier. Met een uniek bereik van 20.000 per maand en 110.000 pageviews per maand zijn we enthousiast om ook deze publisher te mogen verwelkomen in ons netwerk!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • 30 november 2023

    Meet our new programmatic colleague: Daphne Roca

    Please meet our newest addition to the programmatic team: our Programmatic Demand Director Daphne Roca!

  • 1 november 2023

    Azerion DoMiBowling Halloween Edition – 26 oktober 2023

    Vorige week donderdag was het alweer tijd voor de 2e editie van de Azerion DoMiBowling, deze keer […]