11 april 2024

Azerion en Philips bundelen krachten voor uitbreiding digitaal advertentieaanbod met Pregnancy+ en Baby+

Het portfolio van Azerion breidt zich uit naar een gespecialiseerd publiek via Philips’ premium Pregnancy+ & Baby+ Apps, waarmee tot 95% van alle zwangerschappen binnen belangrijke markten wordt bereik. Hierbij ligt de nadruk op op maat gemaakte content voor moeders en aanstaande moeders in Nederland en België.

Om het advertentie potentieel van de apps te vergroten, hebben Azerion en Philips de handen ineen geslagen, wat een mooie ontwikkeling betekent op het gebied van digitale informatiebronnen voor ouders in Nederland en België. De Pregnancy+ App, een marktleider op het gebied van zwangerschapsbegeleiding, biedt een platform met dagelijkse informatie, blogs, artikelen, handleidingen en gepersonaliseerde inhoud. Daarnaast zijn er innovatieve functies ingebouwd die zijn afgestemd op elke fase van de zwangerschap. Met meer dan 80 miljoen downloads en 5,3 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is het volgens Philips een prominente hulpbron. De Baby+ App staat bekend om het uitgebreid volgen van de ontwikkeling van baby’s, met dagelijkse updates, handleidingen en functies voor het vastleggen van dierbare momenten. Met meer dan 12 miljoen downloads en 1 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is het een vertrouwd platform voor ouders. Deze samenwerking maakt gebruik van de advertentie-expertise van Azerion om merken te verbinden met een betrokken doelgroep en de digitale ouderschapservaring te verbeteren.

De voortdurende uitdaging ligt in het effectief verbinden van adverteerders met een specifiek, betrokken publiek. Binnen het uitgestrekte digitale landschap is het een hele klus om de juiste groep te vinden en te betrekken tijdens de spannende fasen van zwangerschap en het prille ouderschap.

Azerion, met zijn expertise op het gebied van gerichte digital advertising, werkt samen met Philips en maakt gebruik van de wereldwijd bekende Pregnancy+ & Baby+ Apps om een ​​synergie te creëren die deze uitdaging aangaat. Deze samenwerking vergroot niet alleen het aanbod van Azerion met een zeer betrokken publiek, maar stelt adverteerders ook in staat in contact te komen met potentiële klanten binnen een hoogwaardige en gevoelige context. Hierdoor wordt betrokkenheid en hulp tijdens cruciale momenten in het leven op een toegankelijke manier gewaarborgd. 

Sandra Yassaka, VP Enterprise Partnerships bij Azerion: “We zijn vereerd om met Philips en hun Pregnancy+ & Baby+ apps samen te werken. Deze samenwerking sluit aan bij onze missie om digitale reclame te verbeteren door adverteerders in contact te brengen met de meest relevante doelgroepen. De apps van Philips bieden merken een unieke kans om met ouders in contact te komen tijdens een periode van de belangrijkste fases van hun leven, waardoor een positieve en ondersteunende digitale omgeving gegarandeerd toegankelijk wordt.”


Debora Schregardus, Global Head of Digital Marketing en New Business bij Philips: “We zijn enthousiast over deze samenwerking om ons platform te versterken met gespecialiseerde kennis, met als doel nieuwe (verwachte) moeders een meer verrijkte en persoonlijke ervaring te bieden, door hen te verbinden met een breder scala aan producten en diensten die specifiek zijn afgestemd op hun zwangerschap. ”

Ontdek hoe dit partnerschap de verbinding van uw merk met een betrokken nichepubliek kan vergroten. Bezoek de website van Azerion en Philips Pregnancy+ & Baby+ voor meer informatie over onze gerichte advertentiemogelijkheden en hoe we samen de toekomst van digitaal ouderschap vormgeven.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • 26 april 2024

    Wij zijn #1 sales house in de Emerce100 2024!

    De Emerce100 van 2024 is zojuist gepubliceerd, en we zijn verheugd om te delen dat Azerion als beste sales house uit het onderzoek is gekomen! Deze prestatie is een erkenning voor het harde werk en de kwaliteit van ons hele team, waar we enorm trots op zijn.

  • 13 maart 2024

    Azerion DoMiBowling Back To The 80’s Edition – 7 maart 2024

    Afgelopen donderdag was het weer zover! Het legendarische DoMiBowling evenement in Knijn, met dit keer als thema: Back To The 80's! 🕺Verschillende mediabureaus kwamen bijeen om te strijden voor de hoogste score in het toernooi.