26 april 2024

Wij zijn #1 sales house in de Emerce100 2024!

De Emerce100 van 2024 is zojuist gepubliceerd, en we zijn verheugd om te delen dat Azerion als beste sales house uit het onderzoek is gekomen! Deze prestatie is een erkenning voor het harde werk en de kwaliteit van ons hele team, waar we enorm trots op zijn.

Jaarlijks publiceert Emerce de Emerce100, een onderzoek dat de resultaten analyseert van een onafhankelijk imago-onderzoek naar de toonaangevende Nederlandse bedrijven in e-business. Deze bevindingen worden samengevat in een jaarlijks magazine. Azerion maakt dit jaar zijn debuut in het magazine met meteen een mooie vermelding.

We willen natuurlijk ook al onze klanten & partners bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerkingen. Mede door jullie is dit mogelijk gemaakt, waar we erg dankbaar voor zijn!

Lars Griffioen & Jouke Tjeerdsma: Een breed netwerk van sterke publishers

Interview_Emerce100

Beursanalisten worstelen er nog vaak mee: Wat is Azerion nu eigenlijk? Een game- ontwikkelaar of mediaonderneming? Het is een advertentietechnologiebedrijf met enerzijds nog steeds de games waarmee het begon en met anderzijds een rijk netwerk aan publishers voor wie het de monetization van hun content verzorgt. 

“Ik werk voor een media- én techbedrijf”, vat Lars Griffioen, Commercial Director, de activiteiten van Azerion kernachtig samen. “Aan de ene kant gaat het om de samenwerking met publishers. Dat kan een verzameling van websites en apps zijn waarvoor we de complete inventory verkopen. Maar we zijn als bedrijf vooral ook een verzameling van technieken. Die maken het monetizen van content mogelijk.”

Lees hier het volledige interview

 

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • 11 april 2024

    Azerion en Philips bundelen krachten voor uitbreiding digitaal advertentieaanbod met Pregnancy+ en Baby+

    Het portfolio van Azerion breidt zich uit naar een gespecialiseerd publiek via Philips' premium Pregnancy+ & Baby+ Apps, waarmee tot 95% van alle zwangerschappen binnen belangrijke markten wordt bereik.

  • 13 maart 2024

    Azerion DoMiBowling Back To The 80’s Edition – 7 maart 2024

    Afgelopen donderdag was het weer zover! Het legendarische DoMiBowling evenement in Knijn, met dit keer als thema: Back To The 80's! 🕺Verschillende mediabureaus kwamen bijeen om te strijden voor de hoogste score in het toernooi.