Custom integraties

Als adverteerder probeer je via online marketing je merkbekendheid te vergroten en je merkimago te verbeteren, zodat consumenten jouw merk overwegen. Dit met het uiteindelijke doel om mensen jouw producten of diensten te laten kopen. Verkoop je jouw producten of diensten (ook) online? Dan is een custom integratie misschien iets voor jou.

Bij een custom integratie zet je een deel van jouw ‘online winkel’ op de website van de publisher. Hier kunnen bezoekers dus direct jouw product of dienst kopen. Hiermee sla je een paar stappen over in de online customer journey.

Bij display advertising adverteer je op een website om awareness te vergroten of bijvoorbeeld traffic naar je website te genereren. Bij een custom integratie ‘adverteer’ je op de website om direct conversie te realiseren. Sales dus.

Alleen als een website heel goed aansluit bij de producten en diensten van een adverteerder, is het de moeite waard om een integratie te plaatsen. Bij een custom integratie is een adverteerder continu aanwezig op de website.

Voordelen custom integraties

  • Maatwerkoplossingen om je klant in het hart te bereiken

custom integraties

Hoe Azerion jou kan helpen

Het woord custom integratie zegt het al: het is maatwerk.

De websites binnen het netwerk van Azerion bieden verschillende mogelijkheden voor custom integratie. De producten of diensten moeten wel goed passen binnen de website. Samen met onze publishers ontwikkelen we de custom integraties volledig op maat. Je hoeft als adverteerder dus geen creatieve uitingen of beeldmateriaal aan te leveren.

Wil je jouw product of dienst direct verkopen via onze websites met een custom integratie? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw merk.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!