26 juli 2024

Vacature: Digital Campaign Specialist (NL)

Digital Campaign

Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online advertising, ben jij zowel analytisch als commercieel ingesteld en op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder…

Functieomschrijving

Als Digital Campaign Specialist bij Azerion ben jij verantwoordelijk voor het inboeken en managen van zowel directe als programmatic campagnes over al onze platformen, inclusief Display & Video, Branded Content en Performance campagnes, voor grote merken zoals Odido, Renault en Lego. Je werkt nauw samen met publishers om hun commerciële doelen te bereiken en zorgt samen met jouw (programmatic) salescollega’s voor de juiste salesoplossingen voor adverteerders en buyers. Je zult vertrouwd raken met diverse Ad-managementsystemen en SSP’s, en ons eigen dashboard. Je werkt samen met afdelingen zoals Sales, Operations en Product.

Vanaf het begin van het sales traject ben je betrokken bij het opzetten van campagnes deal ID’s en denk je mee met sales collega’s en klanten. Proactief neem je contact op met mediabureaus en buyers om ervoor te zorgen dat adverteerders succesvol hun campagnes kunnen inkopen op ons netwerk. Je volgt gemaakte deals op, analyseert campagne ontwikkelingen en klantwensen om nieuwe omzetkansen te identificeren. Tevens beantwoord je vragen van publishers en interne stakeholders over omzetontwikkeling en houdt hen op de hoogte van relevante ontwikkelingen en aanpassingen.

Er is geen opleiding die je kan voorbereiden op het specialisme van Online Display & Programmatic, dus je leert door het te doen, op de werkvloer. Nauwe samenwerking, open communicatie en tegen een stootje kunnen, waarbij collegialiteit en humor centraal staan zijn een vereiste om te slagen in deze functie. We werken hard samen, maar maken ook veel plezier samen.

Over ons

Azerion is een snelgroeiend digitaal entertainment- en mediaplatform. Met onze gebruiksvriendelijke technologie, wordt het voor adverteerders op een voordelige manier mogelijk om toegang te krijgen tot een wereldwijd publiek. Dankzij de mix van eigen en beheerde content, samen met entertainment en publishing partners, kunnen we een veilige, relevante en kwalitatieve digitale omgeving aanbieden.

Met ons hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam, heeft Azerion diepe wortels in het hart van Europa. Wij geloven in een lokale en persoonlijke aanpak: met teams in meer dan 26 steden wereldwijd staan we dicht bij onze klanten en partners bij het vinden en uitvoeren van impactvolle advertenties.

Azerion, opgericht in 2014, staat genoteerd als AZRN aan Euronext Amsterdam.

Functie-eisen

  • Je herkent jezelf in de volgende woorden: commercieel, analytisch, oplossingsgericht, zelfstandig, sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig, gedreven en online minded;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in de online media en programmatic sales;
  • Kennis van het digitale landschap en ervaring met Ad-managementsystemen/SSP’s;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Doorzettingsvermogen bij het oplossen van (technische) vraagstukken

Wat wij bieden

  • Uitdagende baan (40 uur) met veel verantwoordelijkheid en vrijheid bij een toonaangevende speler in de online media;
  • Een uitstekend salaris met een teambonusstructuur;
  • De kans om jezelf snel te ontwikkelen binnen een succesvolle organisatie;
  • Een pensioenregeling en verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • Gedreven team met enthousiaste collega’s en leuke teamuitjes;
  • 25 vakantiedagen
  • Een fulltime jaarcontract met de intentie voor onbepaald contract

Contact

Lijkt jou dit leuk en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel door je CV én motivatie te sturen naar stefan.theunissen@azerion.com.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • podcast

    27 augustus 2024

    3 tips voor jouw podcastadvertentie

    Ben je bezig met het maken van een podcast en wil je meer uit je advertenties halen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze video delen we 3 waardevolle tips om jouw podcastadvertenties nog effectiever te maken.

  • account manager

    25 juli 2024

    Vacature: Account Manager (NL)

    Ben jij onze nieuwe Account Manager met een voorliefde voor de digitale media? Weet jij alles van online advertising en ben jij commercieel gedreven? Lees dan snel verder...