4 juli 2024

Azerion lanceert Generative AI Contextual oplossing in Marketplace

ai

Amsterdam, 4 juli 2024 – Azerion kondigt met trots de lancering aan van zijn innovatieve Contextual Intelligence-technologie binnen de Azerion Marketplace. Deze geavanceerde oplossing maakt gebruik van Generative AI en Large Language Models (LLM), samen met geavanceerde transformer-technieken, om inhoud van URL’s te classificeren in nauwkeurige, bruikbare segmenten. Deze ontwikkeling betekent een belangrijke vooruitgang in digitale advertenties en contextuele targeting, waardoor effectievere campagnes en zorgvuldig samengestelde deals voor onze partners mogelijk worden.

In de afgelopen jaren is het digitale landschap getransformeerd door de integratie van AI-technologieën. Azerion’s Contextual Intelligence benut de kracht van transformer-modellen en de nieuwste ontwikkelingen in tekstvectorisatie (conversie van tekst naar gegevensvectoren) om bijzondere inhoudsclassificatie-mogelijkheden te bieden. Door het gebruik van zins-transformers en geavanceerde taxonomie-representatiemethoden heeft Azerion een robuust systeem ontwikkeld dat zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare classificatie van webinhoud in verschillende taxonomieën.

Dit strategische initiatief komt op een cruciaal moment, vooral na de beslissing van Oracle om met hun contextual advertising aanbod te stoppen. De markt was dringend op zoek naar een alternatief, en Azerion’s geavanceerde technologie vult dit gat op met een superieure oplossing waarop adverteerders en uitgevers kunnen vertrouwen.

Technologie hoogtepunten

  • Generative AI en Large Language Models (LLM): Met geavanceerde AI-technieken genereert Azerion’s systeem gedetailleerde beschrijvingen en trefwoordenlijsten voor elk label binnen een taxonomie, wat zorgt voor nauwkeurige inhoudsclassificatie.
  • Transformers en Tekstvectorisatie: De technologie maakt gebruik van de nieuwste transformer-modellen om tekst te vectoriseren, wat de nauwkeurigheid en efficiëntie van inhoudsclassificatie aanzienlijk verbetert.
  • Vector-zoekfunctie: Azerion’s oplossing omvat geavanceerde vector-zoekmogelijkheden, waarmee snelle en nauwkeurige zoekopdrachten en het ophalen van tekst-embeddings mogelijk zijn. Dit zorgt ervoor dat inhoud nauwkeurig wordt geclassificeerd door snel en efficiënt de meest relevante vectoren te vinden.
  • Taxonomie Representatie: Door gebruik te maken van LLM-gegenereerde documenten, creëert het systeem een uitgebreide representatie van elk label binnen meerdere taxonomieën, wat zorgt voor nauwkeurigere en betrouwbaardere classificaties.

“We zijn verheugd om Azerion’s Contextual Intelligence in onze marketplace te introduceren,” vertelt Daan Boekestein, Chief Technology Officer bij Azerion. “Na het vertrek van Oracle uit de contextuele advertentieruimte biedt onze technologie niet alleen een broodnodige oplossing, maar stelt het ook een nieuwe norm in de industrie. We zijn ervan overtuigd dat deze vooruitgang aanzienlijke waarde zal toevoegen voor onze partners en de manier waarop digitale advertenties worden uitgevoerd zal revolutioneren.”

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • podcast

    27 augustus 2024

    3 tips voor jouw podcastadvertentie

    Ben je bezig met het maken van een podcast en wil je meer uit je advertenties halen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze video delen we 3 waardevolle tips om jouw podcastadvertenties nog effectiever te maken.

  • Digital Campaign

    26 juli 2024

    Vacature: Digital Campaign Specialist (NL)

    Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online advertising, ben jij zowel analytisch als commercieel ingesteld en op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...