1 november 2023

Azerion DoMiBowling Halloween Edition – 26 oktober 2023

Vorige week donderdag was het alweer tijd voor de 2e editie van de Azerion DoMiBowling, deze keer volledig in Halloween thema! Met maar liefst 13 bureaus, verdeeld over de 18 banen, was het weer een geslaagde avond bij Knijn Bowling. 

Buiten dat het een gezellige avond was, waren er ook de nodige competities. Zo waren er prijzen voor de 3 teams met het hoogste aantal punten & was er een prijs voor het team met het beste kostuum:

Competitie Top 3:

#1 – Dentsu
#2 – AFC Ajax
#3 – Abovo

Beste kostuum: Merkle

Zie hieronder een sfeerimpressie van de avond én tevens genoeg redenen om de volgende editie niet te missen… Ook vind je hier alle foto’s van onze photo booth (wachtwoord: Knijn). We zien jullie in Q1 graag weer terug!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

  • podcast

    27 augustus 2024

    3 tips voor jouw podcastadvertentie

    Ben je bezig met het maken van een podcast en wil je meer uit je advertenties halen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze video delen we 3 waardevolle tips om jouw podcastadvertenties nog effectiever te maken.

  • Digital Campaign

    26 juli 2024

    Vacature: Digital Campaign Specialist (NL)

    Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online advertising, ben jij zowel analytisch als commercieel ingesteld en op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...